Fenerbahçe - Sivasspor Maçının Hakemi Değişti! Coronavirüs Şüphesi

Süper Lig’in 32. haftasında 12 Temmuz Pazar günü yapılacak Fenerbahçe- Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının hakeminde değişik yapıldı. Maçın hakemi olan Abulkadir Bitigen değiştirilerek yerine Ali Palabıyık getirildi.

10.07.2020-15:49 - (Son Güncelleme: 10.07.2020-15:44) Fenerbahçe - Sivasspor Maçının Hakemi Değişti! Coronavirüs Şüphesi

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe - Demir Grup Sivasspor karşılaşmasının hakemi değişti. Maçın hakemliği Abulkadir Bitigen'den alınarak Ali Palabıyık'a verildi. Ülker Stadı’nın gerçekleşecek maçta Ali Palabıyık’ın yardımcısı olarak Serkan Olguncan ile Asım Yusuf Öz görev yapacak. Maçın dördüncü hakemliği ise Erkan Özdamar üstlenecek.

CORONAVİRÜS ŞÜPHESİ

TFF'nin bir hakemde yeni tip coronavirüs (Covid-19) tespit edildiğini duyurmasının sonrasında bu değişikliğin gerçekleşmesi şüphelere neden oldu. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan verilen açıklamada, "Üst Klasman hakemlerimizden birinin 09.07.2020 Perşembe günü yapılan rutin Covid-19 PCR testi sonucu pozitif çıkmıştır." Açıklaması yer almıştı. Bu açıklamanın sonrasında 32. haftanın programında Fenerbahçe- Sivasspor karşılaşmasının hakeminin değiştiği gözlendi.

Abdulkadir Bitigen, ligde en son Başakşehir- Denizlispor karşılaşmasında düdük çalmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal