Fenerbahçe Sivasspor Maçının Ardından Futbolculardan Neşeli Kutlama!

Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Sivasspor’u 2-1’le geçerek şampiyonluk iddiasını sürdüren Fenerbahçe’de futbolcular, Sivas dönüşünde uçakta eğlenceli anlar yaşadı.

16.04.2018-10:24 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-10:21) Fenerbahçe Sivasspor Maçının Ardından Futbolculardan Neşeli Kutlama!

Spor Toto Süper Lig’de son 5 haftaya girilirken sarı lacivertli ekipte yüzler gülmeye başladı. Ligin zorlu deplasmanlarından olan Demir Grup Sivasspor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyet Fenerbahçe’de keyifleri yerine getirdi. Sivas dönüşü oyuncular galibiyeti kutlarken keyifli anlar yaşandı.

Sivas’tan İstanbul’a dönene dek uçakta kahkahalar ve espriler eksik olmazken, futbolcular da birbirlerine şakalar yapmayı ihmal etmedi.

Sarı lacivertli oyuncuların hedefinde ise Aatif ve Soldado vardı. İspanyol oyuncu, son karşılaşmada 3 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koyarken Aatif da 2 kez ağları sarsmayı başardı. Konuya ilişkin ikilinin takım arkadaşları, Aatif ve Soldado’ya, “Bu zamana kadar nerelerdeydiniz?” şeklinde takıldılar.

VOLKAN DEMİREL, ARKADAŞLARINA TAKILDI

Yolculuk boyunca en keyifli oyunculardan biri de kaptan Volkan Demirel oldu. Başarılı kaleci, takım arkadaşlarını galibiyet sebebiyle tebrik ederken, şaka yollu da olsa sitemde bulundu.
Sarı-Lacivertli ekibin tecrübeli kalecisi, son dakikalarda yedikleri golü hatırlatarak takım arkadaşlarına, “Kendime ait gol yememe rekorumu kıracaktım.5 dakika daha dayanamadınız. Rekor yalan oldu” dedi.

Zorlu Sivas deplasmanına tedirgin giden Fenerbahçe kafilesinin dönüşü neşeli bitti.

JOSEF FIRTINASI ESTİ

Sarı lacivertli kafile Sivas’tan dönerken tüm oyuncular çok neşeliydi ancak öyle bir isim vardı ki İstanbul’a dönene dek takılmadığı arkadaşı kalmadı. O isim de Brezilyalı Josef de Souza’ydı. Başarılı oyuncu sürekli arkadaşlarına şakalar yaptı ve hemen hemen tüm arkadaşları bu şakalardan nasibini aldı.

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal