Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar’da Sona Yaklaştı!

Geçtiğimiz günlerde Evkur Yeni Malatyaspor’da forma giyen Sadık Çiftpınar için teklifini sunan Fenerbahçe, bu hafta içerisinde transferi olumlu sonuçlandırabilir.

31.12.2018-12:57 - (Son Güncelleme: 31.12.2018-13:00) Fenerbahçe, Sadık Çiftpınar’da Sona Yaklaştı!

Evkur Yeni Malatyaspor'a başarılı stoper Sadık Çiftpınar için resmi teklifini ileten Fenerbahçe, Malatya temsilcisinden gelecek haberi bekliyor.  

Teknik direktör Ersun Yanal’ın Neustadter ve Reyes’in performansından memnun olmadığını belirtmesi ve takviye istemesi üzerine harekete geçen sarı lacivertli yönetim, Sadık için teklifini iletmişti.

Sezon başında lisansı dondurulan Carlos Kameni ile beraber 15 yabancısı bulunan Fenerbahçe, yabancı kontenjanında yaşadığı sorun dolayısıyla öncelikle yerli oyunculara yöneldi. Sarı lacivertli öncelikle Sadık transferini bir an önce sonlandırmak istediği ve daha sonra kadrosuna kaliteli bir golcü katmayı hedeflediği öğrenildi.

Sadık transferinin bu hafta sonuçlanması beklenirken, anlaşma sağlanması durumunda 25 yaşındaki stoperin sarı lacivertlilerin 3 Ocak’taki Antalya kampına katılacağı kaydedildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal