'Fenerbahçe, Rodriguez'i Çok İstedi Ama Olmadı'

PSV Eindhoven'ın sol bek futbolcusu Ricardo Rodriguez'in menajeri Gianluca Di Domenico, çarpıcı açıklamalar yaptı.

28.03.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 28.03.2020-16:20) 'Fenerbahçe, Rodriguez'i Çok İstedi Ama Olmadı'
Ocak ayı ara transfer döneminde İtalyan takımı Milan'dan Hollanda Ligi Eredivisie ekibi PSV Eindhoven'a kiralık olarak transfer olan Ricardo Rodriguez'in menajeri Gianluca Di Domenico, İsviçreli futbolcuyla alakalı ciddi açıklamalarda bulundu..

"Türkiye'den Fenerbahçe'nin de ilgisi çok yüksekti. Rodriguez'i transfer etmek için çok çalıştılar ama sonunda ne olduysa Fenerbahçe bu transferi gerçekleştiremedi." sözlerini dile getiren Domenico, Rodriguez için en iyi tercihin PSV olduğunu söyledi.

İtalyan medyasına açıklamalar yapan Gianluca Di Domenico, şöyle konuştu;

Ocak ayında Napoli'nin Rodriguez'e bir ilgisi oldu mu?

"Evet, oldu. Napoli ile görüştük ancak bir İtalya kulübünden diğerine transfer yapmanız gerektiğinde başka değişkenler de devreye giriyor. Napoli ve Milan, o dönemde eşit puanlardayd. Durumun böyle olması işimizi "politik olarak" zorlaştırdı. İki takım da aynı amaç için mücadele ettiğinden Milan'ın göndermeme kararına saygı göstermek zorunda kaldık."

Sonrasında PSV geldi ve elini çabuk tuttu değil mi?

"Evet, PSV zaten Milano'ya gelmişti. Ocak ayının başlarında birkaç toplantı yaptık. PSV Futbol Direktörü John de Jong ile iletişim kurmuştuk ancak bekledik çünkü Napoli, Rodriguez'in İtalya'da kalması için çözümler üretmeye çalışıyordu. Türkiye'den Fenerbahçe'nin de ilgisi çok yüksekti. Rodriguez'i transfer etmek için çok çalıştılar ama sonunda ne olduysa Fenerbahçe bu transferi gerçekleştiremedi. Bazen sakin olmanız, piyasayı analiz etmeniz ve neler olduğunu görmeniz gerekir. Transfer döneminin son günlerinde vazgeçmeyen tek kulüp PSV'ydi, hiç vazgeçmediler. Ricardo Rodriguez için kesin kararlı ve arzululardı. Zaten Rodriguez de onu bu denli arzulayan bir kulübe gitmek istiyordu."

PSV, Rodriguez için başarılı bir seçim mi oldu?

"Rodriguez, sahaya çıktığı her maçta en iyi futbolcular arasındaydı. Maç ritmini tekrar kazandı ve bu onun için çok önemliydi. Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre Milli Takımı'nın bir ferdi olarak oynamak istiyordu. Bu yönden baktığımız zaman evet, PSV, Rodriguez için doğru bir karardı. Ricardo'nun amacı futbol arzusunu geri kazanmaktı."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal