Fenerbahçe Reyes ve Frey’e İmzayı Attırdı!

Fenerbahçe, yeni transferleri Diego Reyes ve Michael Frey için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenledi.

29.08.2018-13:00 - (Son Güncelleme: 29.08.2018-12:57) Fenerbahçe Reyes ve Frey’e İmzayı Attırdı!

Fenerbahçe, geçtiğimiz günlerde renklerine bağladığı Meksikalı stoper Diego Reyes ve İsviçreli forvet Michael Frey için imza töreni gerçekleştirdi.

Ülker Stadyumu'nda yeni transferler için gerçekleşen imza töreninde sarı lacivertli ekibin sportif direktör Damien Comolli de hazır bulundu.

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Damien Comolli şu ifadeleri kullandı:

"Her iki futbolcunun da takıma dahil olmasından ötürü çok mutluyum. İki oyuncu da çok değerlenecek. Onları transfer ettiğimiz için mutluyum. Diego hakkında yapılan yalan yanlış haberler nedeniyle gerçekten çok rahatsızım. Sizinle birkaç bilgi paylaşmak istiyorum. 2015-2016 sezonunda Real Sociedad forması giydiği dönemde takımın ligdeki 38 karşılaşmasının 31'inde yer almış. 2016-2017 sezonunda Espanyol'da 38 karşılaşmanın 34'ünde yer almış. Kalan 3-4 karşılaşmada forma giymemesinin nedeni de Espanyol'un transferi geç bitirmesi... 2017-2018 sezonunda Porto formasıyla 48 maçın 47'sinde oynadığını görebiliriz. Yani Diego'nun sakat olduğu haberleri ve bu konuda çıkan diğer tüm haberlerin gerçekle ilgisi yoktur. Bunun da sorunuza iyi bir yanıt olduğunu düşünüyorum. Transferde kendi kurallarımız var. Ancak bir de uygulamamız gereken farklı kurallar da var. Önemli olan futbolcuları izlemenizdir. Fakat istediğiniz kadar izleyin transfer edemediğiniz sürece bir anlamı yoktur. Yaptığımız transferler son dakika transferi değil. Diego istediğimiz 2 ya da 3 numaralı stoperdi. Kulüpler arasında bir rekabet olmasından dolayı Diego transferi haftalar aldı."

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Diego Reyes şunları söyledi:

“Burada olmaktan ötürü mutluyum. Phillip Cocu beni Dünya Kupası'ndan önce PSV'ye transfer etmek istemişti fakat kısmet Fenerbahçe'ye oldu."

“MUTLU OLACAĞIM BİR YERE GELDİM”

Bu yalan yanlış sakatlık haberlerinin nereden çıktığını bilmiyorum. Porto'dan ayrılmamın nedeni benim ayrılmak istememdir. Forma giyebileceğim ve mutlu olacağım bir yere transfer olmak istedim ve Fenerbahçe'ye geldim.

“AVRUPA’DAN BİRÇOK TEKLİF ALDIM”

Porto'da oynamamamın tek nedeni teknik direktörün tercihiydi. Avrupa'dan birçok takımdan teklif geldi fakat ben Fenerbahçe'yi tercih ettim. Çünkü burası oynamak istediğim tek takım. Kendimi şu an iyi ve hazır durumda hissediyorum. İlk 11'de fiziksel olarak bulunabilirim fakat bunun kararını teknik direktör verecek."

Sarı lacivertlilerin bir diğer yeni transferi Michael Frey ise basın mensuplarının sorularına şu yanıtları verdi:

“Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Diğer iki santrfor da çok yetenekli ve onlardan pek çok şey öğreneceğimi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon çok gol attım. Gollerimin yanı sıra çok koşan, mücadele eden bir futbolcuyum ben. Sahadaki Frey ile saha dışındaki Frey birbirinden çok farklı. Kupa finalinde attığım golden sonra yaşadığım sevinçten dolayı teknik direktörümüzle bir problem yaşamıştım ancak bunlar geride kaldı.

“ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCUYUM”

Çok yönlü bir futbolcuyum. Tek santrfor, çift santrfor ve forvet arkası pozisyonlarında görev yaptım. Ben elimden gelen gayreti göstereceğim fakat son karar teknik direktörün olacak.

“FENERBAHÇE AVRUPA’DA TANINAN BİR TAKIM”

Fenerbahçe çok büyük ve güzel bir kulüp. Ayrıca Avrupa'da da tanınan bir takım. Benim buraya gelmemdeki en büyük neden mücadeleyi seven bir oyuncu olmam."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal