Fenerbahçe Quaresma'yı TFF'ye Şikayet Etti! İşte Şikayetin Sebebi

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynanan olaylı derbide Ricardo Quaresma’nın hareketi nedeniyle Portekizli futbolcuyu TFF’ye şikayet etti.

25.04.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 25.04.2018-10:18) Fenerbahçe Quaresma'yı TFF'ye Şikayet Etti! İşte Şikayetin Sebebi
Fenerbahçe Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında oynanan Beşiktaş mücadelesinde yaşanan olaylar neticesinde dün bir basın toplantısı düzenlenmiş ve yaşanan olaylara ilişkin açıklamalarda bulunarak video ve görüntü örneklerini kamuoyu ile paylaşmıştı.

Sarı lacivertli ekibin, olaylı Beşiktaş derbisi ile ilgili bir girişimde daha bulunduğu öğrenildi. Buna göre Fenerbahçeli yetkililer, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Beşiktaş’ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma’nın bir pozisyonda sarı lacivertli taraftarlara harekette bulunduğu görüntüleri Türkiye Futbol Federasyonu’na sunduğu ifade edildi.  

Sarı lacivertli idarecilerin, Ricardo Quaresma’nın sarı lacivertli taraftarlara yaptığı hareketin görüntülerini, oyuncunun taraftarları tahrik ettiği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayette bulunduğu belirtildi.



Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün saat 13.00'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Fenerbahçe ve Beşiktaş arasındaki olaylı derbinin kararını vereceği bir toplantı gerçekleştirecek.

Habertürk

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal