Fenerbahçe Pellegrini’yi Elinden Kaçırdı! İspanyol Kulübüne İmza Attı

Adı uzun zamandır Fenerbahçe ile de geçen ve şu sıralar Real Betis ile temas halinde olan Manuel Pellegrini'nin, İspanyol kulübüyle el sıkıştığı ortaya çıktı.

06.07.2020-16:43 - (Son Güncelleme: 06.07.2020-16:37) Fenerbahçe Pellegrini’yi Elinden Kaçırdı! İspanyol Kulübüne İmza Attı

Manuel Pellegrini, hem ücret hem de transfer bütçesi olarak istediği şartlara onay veren Real Betis ile 2+1 seneliğine anlaştı.

Endülüs bölgesinde yayın yapan Estadio Deportivo'nun haberine göre; Manuel Pellegrini için ilk başta yüksek ücret talebi sebebiyle gerçekleşmediği Betis, daha sonra piyasadaki teknik adamlarla başarıya ulaşamayacağını düşünerek Şilili hocaya istediği parayı vermeyi kabul etti.

5 MİLYON EURO ÜCRET, 2+1 YIL SÖZLEŞME

ABC'nin yaptığı haberde ise; Manuel Pellegrini'ye net 5 milyon euro civarında bir maaş verecek olan Betis, bununla birlikte önemli bir miktar transfer bütçesi de ödemeyi onayladı. Pellegrini, bütün isteklerini kabul edilmesiyle beraber Betis'e 2+1 seneliğine 'Evet' dedi.

FENERBAHÇE VE VALENCIA DA TEKLİF SUNDU

Manuel Pellegrini'ye, Betis haricinde Valencia ve Fenerbahçe'nin de teklifinin olduğu, fakat en yüksek teklifi sunan ve en iyi şartları verem tarafın Betis olduğu aktarıldı.

100 MİLYON EURO VE 14. SIRA

Real Betis, bu sezon harcadığı 100 milyon euroya rağmen istediği başarıların dışında kaldı. Endülüs temsilcisi, 34 karşılaşmada topladığı 38 puanla ligde 14. sıraya geriledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal