Fenerbahçe Mesut Özil'i Bekliyor!

Fenerbahçe'nin uzun zamandır gündeminde yer alan Mesut Özil sarı-lacivertli formaya çok yakın. Ada kulübü Arsenal'in takımdan göndermek istediği Türk asıllı Alman yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

25.11.2020-11:15 - (Son Güncelleme: 25.11.2020-13:46) Fenerbahçe Mesut Özil'i Bekliyor!
İngiliz basınında yer alan haberlere göre başta Amerika MLS'den teklifler alan Mesut Özil'in Avrupa'da kalmaya daha sıcak baktığını ve teklifleri buna göre değerlendireceğinden bahsedildi. Sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona erecek olan Mesut Özil, Fenerbahçe'nin transfer gündeminde sıcaklığını koruyor.

İddialara göre Mesut Özil bu sezon ada kulübünün forması giymemesine rağmen sözleşmesinin bitmesini bekleyecek ve devre arasında takımdan ayrılmayacak.

Ada basını ayrıca yıldız futbolcunun özellikle ABD'den ciddi teklifler aldığını ancak kariyerini Avrupa'da devam ettirmeye daha sıcak baktığını yazdı. Mesut'un ABD'yi ikinci planda tuttuğu ve teklifleri menajeriyle yaptığı kariyer planlamasına göre değerlendireceği belirtildi.

Bu transfer konusunda şu an sessiz bir şekilde bekleyen Fenerbahçe'nin sezonun bitmesine yakın harekete geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Mesut'un ilk tercihin sarı-lacivertli formayı giymek olduğu da gelen bilgiler arasında.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal