Fenerbahçe, Martin Skrtel’in Partnerini İtalya’da Buldu!

Devre arası transfer döneminde kadrosuna mutlaka takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, savunmanın ortasını yıldız bir stoperle sağlamlaştırmak istiyor.

20.12.2018-16:33 - (Son Güncelleme: 20.12.2018-16:30) Fenerbahçe, Martin Skrtel’in Partnerini İtalya’da Buldu!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın ligde 16 haftada 24 gol yiyen takıma kesinlikle bir stoper istemesi üzerine sportif direktör Damien Comolli, Roma’da forma giyen Brezilyalı stoper Juan Jesus için kolları sıvadı.

Sarı lacivertli ekibin Juan Jesus için 11 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un geçtiğimiz haftalarda yaptığı “Şampiyonluk için transferler yapılacak. Gerekirse Avrupa’ya gitmeyiz” açıklaması sonrası harekete geçen Damien Comolli, Ersun Yanal ile takıma katılacak oyuncular konusunda planlamalara başladı.

Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunmacıyı satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği fakat Roma Sportif Direktörü Monchi'nin bunu reddettiği öne sürüldü. Comolli’nin Monchi ile yüz yüze görüştüğü de belirtildi.

İtalyan basınına göre bu transfer %90 tamamlandı. 2017 yılında 8 milyon euro karşılığında Inter’den kadroya katılan 27 yaşındaki oyuncu, bu sezon Serie A’da 10, Şampiyonlar Ligi’nde 2 olmak üzere toplam 12 karşılaşmada forma giydi ve 1 kez ağları havalandırdı.

Güneş

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal