Fenerbahçe Marko Livaja’da Israrcı!

Son olarak başında olduğu Alanyaspor'da da Yunanistan'dan aldığı oyuncular ile başarıyı yakalayan Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu Erol Bulut, bu defa sarı- lacivertlilere AEK’da Marko Livaja'yı istiyor.

14.08.2020-17:04 - (Son Güncelleme: 14.08.2020-17:01) Fenerbahçe Marko Livaja’da Israrcı!

Erol Bulut liderliğindeki Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer hazırlıklarına devam ederken Yunanistan pazarındaki futbolculara yönelmiş durumda. En son başında olduğu Aytemiz Alanyaspor'da Yunanistan'dan aldığı oyuncular ile büyük çıkış yakalayan Erol Bulut, bu defa Fenerbahçe'ye de bir Yunan kulübü AEK'nın 10 numarası Marko Livaja'yı kadrosuna katmayı istiyor.

ÖNERİLEN FİYAT YETERSİZ BULUNDU

Tinta Amarilla'nın yaptığı habere göre Fenerbahçe, Hırvat futbolcu için ilk teklifini sunmuş durumda. sarı-lacivertlilerin AEK'ya 2.5 milyon euro verdiği ancak Yunan temsilcisi tarafından bu ücretin yetersiz bulunduğu ve söz konusu teklifin kabul edilmediği ortaya çıktı.

SÜPER LİG’DEN BAŞKA TAKIM DA DEVREDE

AEK ile olan kontratı gelecek yaz sona erecek Livaja için Türkiye'den bir başka kulübün daha devrede olduğu aktarıldı. 26 yaşındaki futbolcu için Trabzonspor'un da devrede olduğu belirtilirken İtalyan temsilcisi Lazio'nun da transferle ilgilendiği öne sürüldü.

GENELLİLLE FORVET ARKASI OYNUYOR

AEK'da çoğunlukla forvet arkası olarak oynatılan Livaja, bu sezon oynadığı toplam 41 karşılaşmada 15 gol, 12 asistlik katkı sağlamasıyla dikkat çekti. Ayrıca bu sezon UEFA Avrupa Ligi Play-Off eşleşmesinde Trabzonspor'a kaybeden AEK'nın iki maç toplamında attığı 3 golün 2'si Livaja'dan gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal