Fenerbahçe Mangala Transferini Bitiriyor! İşte Ayrıntılar!

Fenerbahçe'de stoper sorunu devam ederken ortaya flaş bir iddia atıldı.. Manchester City'nin yıldız oyuncusu Fenerbahçe'ye geliyor.

18.07.2019-10:01 - (Son Güncelleme: 18.07.2019-09:56) Fenerbahçe Mangala Transferini Bitiriyor! İşte Ayrıntılar!

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasını bir an önce bitirmeyi planlıyor.. Max Kruse ve Emre Belözoğlu transferiyle taraftarını mutlu eden Fenerbahçe'de rota stoper transferine çevrildi. Geçtiğimiz sezon sonu sözleşmesi sona eren Skrtel'in yerine henüz birinin transfer edilmemiş olması teknik direktör Ersun Yanal'ın canını sıkıyor.. Ali Koç ile bir toplantı gerçekleştiren başarılı teknik adam bu transferin bir an önce yapılması gerektiğini söyledi..

İngiltere basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.. Manchester City'nin yıldız stoper oyuncusu Mangala kulüpten bedelsiz olarak ayrılacak.. Manchester City'nin önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği ve Fenerbahçe'nin ilgilendiği yıldız isim takımdan kesin olarak ayrılıyor..

Mangala'nın maaş yükünden kurtulmak için bu kararı alan Manchester City yönetimi, Fenerbahçe ile anlaşıp bu transferi noktalamak istiyor.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal