Fenerbahçe, Kural Hatası İçin Tahkime Başvuruyor!

Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'la oynadıkları maçta kural hatası yapıldığı gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptığı itirazın reddedilmesi üzerine, Tahkim Kurulu'na başvurma kararı aldı.

02.10.2019-14:10 - (Son Güncelleme: 02.10.2019-14:07)

Fenerbahçe, ligin 4. haftasında Alanya deplasmanında 3-1 kaybetmişti. Sarı- Lacivertliler, maçtan sonra rakibin ilk golünden önce kural hatası olduğu ve maçın 45+2. dakikadan itibaren yeniden oynanması yönünde Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuru yapmıştı.

SONUÇLAR NE OLABİLİRDİ?

Bu itiraz, geçtiğimiz günlerde görüşüldü.. Çıkması muhtemel kararlar, maçın 3- 1’lik skorla tescil edilmesi, 45+2. dakikadan itibaren oynanması ya da tekrar edilmesi yönündeydi. Fenerbahçe yönetiminin maçın tekrar edilmesi yönünde baskı yaptığı öğrenilirken, Alanyaspor ise verilecek sonuca göre hareket edeceği öğrenilmişti. Eğer Alanyaspor'un istediği karar çıkmazsa, maça çıkmama konusu da gündemde olduğu bildirilmişti..

KARAR AÇIKLANDI!

TFF Tahkim Kurulu, Fenerbahçe'nin Alanyaspor maçı için yaptığı itirazı reddetti. Kararın MHK'nin görüşü doğrultusunda alındığı ifade edildi.

FENERBAHÇE TAHKİME GİDİYOR!

Fenerbahçe Tahkim'e gidiyor. Sarı lacivertliler, Alanyaspor maçıyla ilgili reddedilen kural hatası talebini Tahkim Kurulu'na taşıyacak.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal