Fenerbahçe Kasımpaşa Karşısında!

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Fenerbahçe bu akşam Kasımpaşa deplasmanına konuk oluyor.

28.04.2018-10:47 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-10:26) Fenerbahçe Kasımpaşa Karşısında!

Spor Toto Süper Lig’in 31. hafta mücadelesinde bu akşam Fenerbahçe, Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda, saat 19.00'da başlayacak mücadelede hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.   

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 4 karşılaşmadan galip ayrılan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışının içinde kalmak için Kasımpaşa karşısında 3 puan arayacak. Sarı lacivertli ekip  Spor Toto Süper Lig’de geride kalan 30 haftada topladığı 60 puanla 4. sırada bulunuyor.    

Mücadele öncesi Fenerbahçe’de eksik oyuncu bulunmuyor. Sarı lacivertlilerde Roberto Soldado, İsmail Köybaşı ve Nabil Dirar ise sarı kart ceza sınırında olan isimler... Bu futbolcular, Kasımpaşa karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde ligde 32. Haftada oynanacak Bursaspor maçında forma giyemeyecek.    

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında iki ekip arasında Ülker Stadı'nda yapılan karşılaşmadan sarı-lacivertli takım, Roman Neustaedter ve Mathieu Valbuena'nın 1, Giuliano'nun ise 2 golüyle 4-2 galip ayrılmıştı.

İKİ EKİP 30. KEZ KARŞI KARŞIYA

Fenerbahçe ve Kasımpaşa, lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 29 maçın 23'ünü Fenerbahçe, 3'ünü Kasımpaşa kazanırken, 3 mücadelede eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe'nin bu karşılaşmalardaki 69 golüne, Kasımpaşa 24 golle karşılık verdi. Sezonun ilk devresinde Kadıköy'de oynanan maçı Fenerbahçe 4-2 kazandı.    

MUHTEMEL 11’LER

Kasımpaşa: Eray, Popov, Veysel, Omeruo, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Murillo, Mensah, Trezeguet, Diagne

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Skrtel, Neustadter, Hasan Ali, Josef, Mehmet Topal, Aatıf, Dirar, Giuliano, Soldado

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal