Fenerbahçe Kaleyi Sağlama Alıyor! Görüşmeler Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor’un kalecisi Ertaç Özbir, Fenerbahçe ile transfer görüşmesinde bulunduklarını açıkladı.

12.05.2018-12:00 - (Son Güncelleme: 12.05.2018-11:58) Fenerbahçe Kaleyi Sağlama Alıyor! Görüşmeler Başladı

Evkur Yeni Malatyaspor’un başarılı eldiveni Ertaç Özbir, Fenerbahçe ile transferi konusunda görüşme yaptıklarını belirtti.

Radyospor’a açıklamalar yapan 28 yaşındaki eldiven, “Bu sezon düzenli olarak forma giymemden ötürü birkaç kulüple ismim anılmış olabilir fakat ben bunu bilmiyorum. Menajerimin Fenerbahçe’yle bir görüşme yaptığını biliyorum. Böyle bir görüşme söz konusu. Bunu yalanlayamam, benim için ve takımım için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.

Sözleşmesinde serbest kalma maddesi bulunduğunu vurgulayan file bekçisi, “Takımımla olan sözleşmem sürüyor. Ancak sözleşmemde serbest kalma maddesi bulunuyor. Kulübüme belli bir miktar ödenmesi durumunda serbest kalabiliyorum” ifadelerini kullandı.

2009 yılında Şekerspor’da kariyerine başlayan kaleci, 2010 yılında Kasımpaşa’ya transfer oldu. 2015 senesinde ise Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaştı.

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Evkur Yeni Malatyaspor formasıyla 27 maçta oynayan Ertaç Özbir henüz milli forma ile tanışamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal