Fenerbahçe, Jailson İddialarına Açıklık Getirdi!

Fenerbahçe, sezon başında kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha oyuncusu Jailson ile ilgili çıkan haberlerden dolayı açıklamada bulundu.

12.10.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-11:01) Fenerbahçe, Jailson İddialarına Açıklık Getirdi!

Sarı lacivertli ekip, Brezilyalı oyuncusu Jailson hakkında basında yer alan kalp ritminde düzensizlik olduğu iddialarına ilişkin resmi internet sitesinden bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada oyuncunun sezon başında tüm sağlık taramalarına tabi tutulduğu ve hepsinden olumlu sonuç aldığı belirtildi.

İşte sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklama:

''Jailson'u kadromuza kattığımızda gereken tüm sağlık testlerine girdi ve hepsinden olumlu sonuç aldık. Oyuncumuzun sağlık konusunda herhangi bir problemi bulunmamaktadır. Gazetelerde çıkan haberlerin bir gerçekle bir ilgisi bulunmamaktadır. Bunun yanı sıra Jailson'ın Spartak Trnava karşılaşmasındaki toplam koşu mesafesi 10.932 metre olmuştur. Bu karşılaşmadan yalnızca 3 gün sonraki Medipol Başakşehir müsabakasında ise toplam koşu mesafesi ise 11.119 metre oldu. Bu karşılaşmada takımın en çok koşan 2. futbolcusu oldu. Spartak Trnava karşılaşmasıyla Başakşehir maçı arasında yalnızca 3 günlük toparlanma süresi de değerlendirilirse ortaya konulan iddiaya somut kanıtlarıyla da net bir yanıt olmuştur''

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal