"Fenerbahçe İle 2 Transfer Döneminde Görüştüm"

Houston Dynamo'nun Honduraslı forvet futbolcusu Alberth Elis, Fenerbahçe ile son 2 transfer döneminde iletişim kurduğunu aktardı.

17.01.2020-17:46 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-17:41) "Fenerbahçe İle 2 Transfer Döneminde Görüştüm"

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan Houston Dynamo'nun golcüsü Alberth Elis, iki transfer zamanında da Fenerbahçe ekibiyle görüştüğünü aktardı.

Fenerbahçe'yle anlaşamadığını söyleyen Elis, "Fenerbahçe sadece geçen yıl devre arasında değil, yaz aylarında da MLS'in bitmesine 2 ay kala bana teklif yaptı. Houston Dinamo ile anlaşma sağlayamadılar çünkü lig devam ediyordu. Ben profesyonel bir oyuncuyum ve bir takımla sözleşmem varsa saygı duyarım. Genç bir oyuncuyum ve gelişmeye de devam ediyorum. Bir şans gelince de hazır olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

"Ayrılmayı İstedim"

Başka teklifler de geldiğini belirten Honduraslı futbolcu, "Açıkçası Houston Dynamo'dan ayrılmayı istedim, iyi bir şansım önüme geldiğini de onlara ilettim. Sonunda kabul etmesi zor bir şeydi ancak 1 yıl daha sözleşmem var ve yeni sezona da çok hevesli başlıyorum. Hangi takım olduğunu söylemeyeceğim ama büyük bir takımdı. Umarım daha iyi bir şans elde ederim" sözlerini dile getirdi.

Takımının 8 milyon dolar bonservis ücreti talep ettiği Elis, son sezonunda 31 karşılaşmaya çıktı ve 9 gol, 10 asistlik katkı sağladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal