Fenerbahçe İkinci Hazırlık Maçında Mağlup!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında İsviçre’de kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, hazırlık maçında karşılaştığı Lozan'a 2-1 yenildi.

14.07.2018-10:27 - (Son Güncelleme: 14.07.2018-10:26) Fenerbahçe İkinci Hazırlık Maçında Mağlup!

Sarı lacivertliler, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü İsviçre’de, İsviçre 2. Lig takımlarından Lozan ile karşılaştı. İsviçre'deki Olympique de la Pontaise Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kaybetti.

Sarı lacivertli ekip karşılaşmaya; ''Kameni, Isla, Skrtel, Neustadter, Serhat Kot, Josef, Mehmet Ekici, Eljif Elmas, Aatıf, Samed Karakoç, Alper Potuk'' 11'i ile başladı.

Hollandalı teknik adam Cocu, mücadelenin iki devresinde sahaya farklı 11 ile çıktı. Karşılaşmada Lozan'a galibiyeti getiren goller 75 ve 77. dakikalarda Benjamin Kololli'den gelirken Fenerbahçe’nin tek sayısını 82. dakikada Yiğithan Güveli kaydetti.

İKİNCİ YARIYA FARKLI 11

Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Phillip Cocu, karşılaşmanın 2. devresine farklı bir 11 ile başladı. Mücadelenin 2. devresinde sarı lacivertli takımın 11’inde Erten Ersu, Şener, Mehmet Topal, Yiğithan Güveli, Hasan Ali, Ozan Tufan, Salih Uçan, Giuliano, Barış Alıcı, Valbuena ve Ahmethan Köse yer aldı.

YENİ FORMALAR GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Fenerbahçe, Lozan karşılaşmasına 2018-2019 sezonunda giyeceği formalarla çıktı. Yeni sezonun deplasman forması olan gradyanlı dama desenli mavi formalar, Lozan karşısında görücüye çıktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal