Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, 2019-2020 Sezonundan Beklentilerini İfade Etti

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, 2019-2020 sezonu ile ilgili konuşarak, “Sezon sonunda Fenerbahçe taraftarının özlediği şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz” dedi.

17.07.2019-23:07 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-23:02) Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, 2019-2020 Sezonundan Beklentilerini İfade Etti

Spor Toto Süper Lig'de 2019-2020 sezonu fikstür kura çekimi gerçekleştirildi.

BASINA AÇIKLAMADA BULUNDU

TFF Riva Hasan Doğan Kamp Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrası Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cemil Usta sezonunun hayırlı olmasını dileyen Ballı, “Cemil Usta sezonu hayırlı olsun. Herkese başarılar diliyorum. İnşallah hepimiz için iyi bir sezon geçer. Futbolcularımız için sakatlıksız kazasız belasız sportmenliğin ve centilmenliğin ön planda olduğu Fair-Play'in olduğu bir lig geçer. Hakem arkadaşlarımıza da başarılar” şeklinde konuştu.

"VEDAT BİZDEN BİRİ"

Sarı-lacivertlilerin kadrosuna yeni kattığı Max Kruse ve Vedat Muriç'in takıma adapte olduğunun altını çizen Ballı, “İki oyuncu da aslında çok kolay adapte oldular. Bunun sebebi Vedat'ın Rizespor'da Türkiye ligini çok iyi bilmesi. Vedat bizden biri. Karakter olarak da çok iyi bir arkadaşımız. Takım menajeri olarak son derece mutluyum. Takım bütünlüğü açısından çok iyi olacak. Max yarı Türk gibi. Max'ın bir çayı nasıl içtiğini gördünüz. Almanya'da Türk arkadaşları çok fazla. Bizim takımımızda Almanya'da yetişmiş Türk çok var. Max'dan da son derece memnunuz. Emre hakkında konuşmaya gerek yok. Bizim için çok değerli oyuncu. Hem saha içinde hem saha dışında, bize Samandıra'da da çok büyük destek olacak. Onun aramıza katılması büyük avantaj” açıklamasını yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal