Fenerbahçe Galatasaray Derbisine Hazırlanıyor!

Fenerbahçe, Süper Lig'in 6'ncı haftasında deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri'nde bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

24.09.2019-14:04 - (Son Güncelleme: 24.09.2019-14:01)

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin mesaisi devam ediyor. Bugün yapılan antrenmanla maç için alıştırmalara başlayan Fenerbahçe'de müjdeli haber Emre Belözoğlu'ndan geldi..

MAÇTA OYNAYABİLECEK

Emre Belözoğlu, belindeki ağrılar nedeniyle milli takım kadrosundan çıkartılmış, Alanya deplasmanına götürülmemişti. Tecrübeli futbolcu, ağrılarının sürdüğünü belirterek, “Buna rağmen asla arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Özellikle de böylesi zorlu bir maçta. Ankaragücü karşısına da böyle çıktım. Hafta boyunca derbi için en iyi şekilde hazırlanacağım” ifadelerini kullanmıştı

Açıklamanın ardından bugün gerçekleştirilen idmanda Isla ve Emre antrenmanın tamamında yer aldı. Moses özel program dahilinde çalıştı. Hasan Ali ise antrenmanın ilk bölümüne katıldı. Derbide büyük bir sürpriz olmazsa Emre Belözoğlu ilk 11'de başlayacak.

BİREYSEL VE TAKTİK ÇALIŞILDI

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 10.30'da salonda sakatlık önleyici egzersiz çalışmalarıyla başladı. Ardından sahada koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle devam eden idmanda 3 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Çift kale maçlarla devam eden antrenman bireysel ve taktiksel çalışmalarla noktalandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal