Fenerbahçe Fulham Karşısında Zorlanmadı!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık karşılaşmasında İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ı 3-0 mağlup etti.

19.07.2018-09:48 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-09:46) Fenerbahçe Fulham Karşısında Zorlanmadı!

Fransa'nın Evian kasabasındaki Joseph Moynat Stadı'nda yapılan karşılaşmanın ilk devresini Fenerbahçe, Brezilyalalı yıldızı Giuliano’nun 28. dakikada attığı golle 1-0 üstünlüğü yakaladı. Sarı lacivertliler 43. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın attığı golle de ilk devreyi 2-0 önde bitirdi.

Sarı-lacivertli ekip, ikinci devrede 75. dakikada Ozan Tufan'ın attığı golle skoru 3-0’a getirdi ve mücadele bu skorla sona erdi.

COCU FORVETSİZ OYNATTI

Fenerbahçe’nin Hollandalı teknik adamı Phillip Cocu, mücadeleye gerçek bölgesi forvet olmayan bir ilk 11'le çıkmayı tercih etti.

İspanyol golcü Soldado'nun sakatlığı, Jose Fernandao'nun da takımdan ayrılması sebebiyle ileri uç hattında problem yaşayan Cocu, Fulham karşısında forvette Giuliano'yu görevlendirdi.

Karşılaşmaya 4-3-3 taktiğiyle çıkan Fenerbahçe'de kalede Volkan Demirel, defansta Mauricio Isla, Martin Skrtel, Roman Neustaedter, Hasan Ali Kaldırım dörtlüsü oynadı. Orta sahada Josef de Souza, Mehmet Topal, Eljif Elmas’ı tercih eden Cocu, kanatlarda ise Aatıf Chahechouhe ve Alper Potuk'u kullanırken ileri uçta da Giuliano'ya forma verdi.

Sarı lacivertlilerde ikinci devrede Carlos Kameni, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Barış Alıcı, Ferdi Kadıoğlu, Muhammed Samet Karakoç, Salih Uçan ve Serhat Kot forma şansı buldu.

Öte yandan Fenerbahçe'nin yeni transferi Ferdi Kadıoğlu da ilk defa sarı-lacivertli forma ile tanıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal