Fenerbahçe Forvetlerinden Şaşırtan İstatistik!

Fenerbahçe'nin ligte aldığı yaralar ilginç istatistikleri beraberinde getirmekte. Forvet hattında oynayan oyuncuların toplam gol sayıları çok şaşırttı.

07.03.2018-13:21 - (Son Güncelleme: 07.03.2018-13:17) Fenerbahçe Forvetlerinden Şaşırtan İstatistik!

Fenerbahçe, bu sezona 4 yabancı forvet (Janssen, Fernandao, Soldado, Van Persie) ile start verdi. Sarı Kanaryalar sürekli sakatlığını bahane ederek oynamayan Van Persie'yi ara transfer sezonunda Feyenoord'a sattı. Vincent Janssen ise 8 Aralık günü talihsizlik yaşamış ve sakatlanmıştı.. Bu isimler totalde 10 gol, 5 asistlik bir katkı sağlasa da Kanarya, forvetlerinden beklediği performansı görememesine rağmen 47 golle Süper Lig'in en golcü 2. takımı olmayı başardı. Birinci sırada 59 gol atan Galatasaray bulunmakta ve bu gollerin yarısı Gomis'ten geldi.

İŞTE FENERBAHÇE FORVETLERİNİN GOL PERFORMANSI

ROBERTO SOLDADO: Finansal Fair Play (FFP) şartlarına rağmen 5 milyon Euro bonservis ücreti ödenip kadroya dahil oldu. Süper Lig'de 17 maçta 648 dakika forma giydi. Sivasspor maçında kaydettiği 3 gol dışında ligde başka gol bulamadı.

VİNCENT JANSSEN: Fenerbahçe'nin en heyecan veren forvet oyuncusuydu. Fakat 8 Aralık'ta Bursaspor mücadelesinde sakatlık yaşadı ve şu an sakat olmasından dolayı antrenmanlara da başlayamadı. 11 lig karşılaşmasında 754 dakika sahada kalmış ve bu mücadelelerde totalde 2 gol atıp, 4 asist yaptı.

JOSE FERNANDAO: Sezonun ikinci yarısında sakatlıktan kurtulup, kilo verince yeni bir umut oldu. Toplamda 10 maçta 5 gol atıp en iyi performansı sergilese de son iki maçta alınan mağlubiyette onun da düşük performansı etkiliydi

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal