Fenerbahçe, "Fener Ol" Kampanyasından Ne Kadar Para Topladı

Fenerbahçe'nin başlattığı "Fener Ol" kampanyasına ilgi büyük oldu. 60 milyon euro toplanması hedeflenen kampanyada şimdiye kadar 35 milyon euro toplandı.

06.06.2019-16:25 - (Son Güncelleme: 06.06.2019-16:18)

Fenerbahçe'nin zor döneminde nefes aldıracak, geleceğe umutla bakmayı sağlayacak Fener Ol kampanyası, amacına ulaşmaya çok yakın. 4 Nisan saat 19.07'de Başkan Ali Koç'un başlattığı Fener Ol, 35 milyon euro seviyelerine geldi. 60 milyon euro toplanması amaçlanan kampanyanın başarılı olması için olağanüstü bir çalışma yapılıyor. Eski başkan Aşık'ın vefatı sebebiyle iptal edilen 28 Mayıs'taki programın, 12-13 Haziran'da yapılacağı bildirildi.

FERİT ŞAHENK KATKI YAPACAK

Acun Ilıcalı'nın önderliğinde TV8'de gerçekleştirilen 'Fener Ol' için 2 gecede çok büyük destek toplanmıştı. Star TV'de yüksek ihtimalle Nazlı Çelik'in sunacağı programda, format gene benzer olacak. Koyu Fenerbahçeli olan ünlü iş adamı Ferit Şahenk de bu programa katılacak, desteğini açıklayacak. Başkan Ali Koç'un söz aldığı önemli iş adamları da hatırı sayılır destek verecek. 2-3 gün sonrasında ise UEFA görevlileri ile yeniden bir görüşme yapılacak.

12-15 HAZİRAN KURTULUŞ TARİHİ

25 Mayıs'ta Fenerbahçe'den paylaşılan açıklamada, men cezası verilmemesinin önerildiği, Bankalar Birliği ile yapılacak borç yapılandırma sürecinin haziran sonunda sona ermesi gerektiği bildirilmişti. Kampanyada amaçlanan 60 milyon euro bandına ulaşılacağına büyük inanç taşıyan Başkan Ali Koç ve yönetimi, bu süreçte Bankalar Birliği ile de bir araya gelecek. Sarı-Lacivertli ekibin kurtuluşu için 12- 15 Haziran dönemi çok büyük arz ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal