Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım FETÖ Davasında Tanık Olarak Dinlenecek!

Fenerbahçe Spor Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, FETÖ’nün sözde "Yargıtay imamı" olduğu öne sürülen Mehmet Rasim Kuseyri'nin de içinde yer aldığı 52 avukatın yargılandığı davada, tanık olarak dinlenilecek.

25.10.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-11:41) Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım FETÖ Davasında Tanık Olarak Dinlenecek!

Sarı lacivertli kulübün eski başkanı Aziz Yıldırım, "futbolda şike kumpas" davası döneminde, avukatı aracılığıyla FETÖ adına kendisinden 2 milyon dolar rüşvet istediği iddia edilen sanık Ali Fuat Babatan konusunda tanıklık yapacak.

Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 5 Şubat 2019'da görülecek duruşmada yer alması için Aziz Yıldırım'ın adresine tebligat gönderildiği belirtildi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde açılan "FETÖ/PDY çatı davasının" iddianamesinde beyanı bulunan gizli tanık Yağmur'un, "futbolda şike kumpas" davasıyla ilgili verdiği bilgiler kapsamında Aziz Yıldırım'ın tanık olarak dinlenmesine karar verildi.

Aziz Yıldırım'ın dışında Sevilay Çınar, Suat Sayın, İlhan Narçın, Nazmi Aksoy, Ferhat Sarıkaya ve Bülent Üzümcü'nün de tanık olarak dinlenmesi hükmü verildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal