Fenerbahçe, Ersun Yanal İçin İmza Töreni Düzenledi!

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Ersun Yanal için Ülker Stadı’nda imza töreni düzenledi. İmza töreninde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da yer aldı.

18.12.2018-15:08 - (Son Güncelleme: 18.12.2018-15:03) Fenerbahçe, Ersun Yanal İçin İmza Töreni Düzenledi!

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının yeni teknik direktörü Ersun Yanal için Ülker Stadı’nda imza töreni gerçekleştirdi.

Deneyimli teknik adam, basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Ersun Yanal’ın imza törenindeki açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Biz Fenerbahçe'de umutları ve hayalleri gerçekleştirmek için buradayız. Sayın başkanın bahsettiği gibi ben 2 gün önce göreve geldim. Fenerbahçe'nin büyüklüğü koyduğu sportif hedefleridir, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olmasıdır. Sayın başkanımızın ait olduğu Koç ailesi Türk sporu adına çok önemlidir. Ülkemiz için büyük bir şans. Sporun her alanında yapılacak vizyoner adımların başladığını biliyorum. İşte böyle bir kulübün, mensubu hissettiğim camianın içindeyim. 4. yıldızı takacağız. Hepinizin desteğiyle şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz. Bunun başka bir yolu yok. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum.

İlk devrenin bitmesine 1 maçımız kaldı. Ligin 2. yarısının puan tablosunda zirvede olan bir ekip olacağız. Ligi kaçıncı sırada tamamlarız şimdi onun matematiğini yapamam.

Ben takıma geleli toplamda 3 gün oldu. Bütün bunlarla tasarrufları geniş bir toplantıda değerlendireceğiz. Antalyaspor karşılaşmasının ardından sizlerle bir araya gelip sorularınıza açık şekilde yanıt vereceğim.

Fenerbahçe'nin bir kültürü var. Biz bu kültür dışında hiçbir şey yapmaya çalışmayacağız. Fenerbahçe'nin oynaması gerektiği oyun tarzı neyse onu oynayacağız. İstatistikleri yine biz belirleyeceğiz.

Taraftarımızın gösterdiği tavır şampiyonluk konusuyla ilgiliydi. Ben o takımı tek başıma şampiyon yapmadım. Yine bu sezon da aynı şekilde hep birlikte bunun daha keyiflisi adına çalışacağız.

Oynamak istediğimiz oyun ve temponun sürekliliği konusunda zaman gerekiyor. Bunu yaptığımız zaman pozisyon vermedik. Bunu daha uzun sürelere yaymak hedefimiz. Her oyunun kendi kondisyonu söz konusu. Kısa sürede başarmak kolay değil fakat bunu yapmak zorundayız. Sezonun ikinci devresinde bunu göreceksiniz.

Ben 2013-2014 sezonunda görev aldım. Benim şampiyon oldu dediğim tek takım oldu, o da Fenerbahçe'dir. Bu konu bir daha açılmamak üzere kapansın. Bu tarz söylemler futbola zarar veriyor."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal