Fenerbahçe Doğuş Final Aşkına Parkede!

Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenecek THY Avrupa Ligi Dörtlü Final’inde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile bu akşam saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

18.05.2018-16:59 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-16:56)
Temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Sırbistan’ın Belgrad şehrinde düzenlenecek THY Avrupa Ligi Dörtlü Final’inde Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas ile bu akşam saat 19.00’da karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe taraftarları, bugün Zalgiris Kaunas ile oynayacakları THY Eurolegue Dörtlü Final karşılaşması öncesi sosyal medyada takımlarına büyük destek veriyor.

Karşılaşma öncesi Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada en çok ‘Never Enough’ sloganıyla paylaştıkları video ile geçtiğimiz sezon kazandıkları Euroleague şampiyonluğuna atıfta bulunuyor.

Fenerbahçe Doğuş – Zalgiris Kaunas arasındaki karşılaşma 18 Mayıs Cuma günü TSİ 19.00’da oynanacak. Dörtlü finalin bir diğer karşılaşmasında ise Rus ekibi CSKA Moskova ile İspanyol devi Real Madrid karşılaşıyor. Bu karşılaşma TSİ 22.00’de oynanacak.

Dörtlü finalin ilk karşılaşmaları 18 Mayıs tarihinde oynanacak ve 20 Mayıs tarihinde de üçüncülük ile final maçı heyecanı yaşanacak.

THY Avrupa Ligi‘nin yayıncı kuruluşu Digiturk, 18-20 Mayıs tarihleri arasında Belgrad'ta gerçekleşecek Dörtlü Final maçlarını Türksat üzerinden şifresiz yayın da gerçekleştiren beIN SPORTS HABER HD’den canlı yayınlayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.




DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal