Fenerbahçe Cocu’yu Açıkladı! İşte O Açıklama

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.

22.06.2018-13:09 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-13:27) Fenerbahçe Cocu’yu Açıkladı! İşte O Açıklama

Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi internet sitesinden Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada “Kulübümüz, geçtiğimiz yıllarda Hollanda’nın köklü ekiplerinden PSV Eindhoven’ın teknik direktörlük görevini yürüten Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu, 2018-19 futbol sezonundan itibaren 3 yıl boyunca takımımızın teknik direktörlük görevini yürütecektir.” ifadeleri kullanıldı.

Ayrıca açıklamada Cocu’nun görüşleri de yer alırken şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüzle 3 yıllık anlaşmaya varan Phillip Cocu, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kulübün yakın gelecek için hazırladığı planlardan çok etkilendiğimi söylemeliyim. Fenerbahçe harika bir kulüp, Ali Koç ve Damien Comolli’nin bana anlattığı vizyon, fikirler çok ümit verici. Böyle önemli bir kulübün parçası olmaktan gurur duyuyorum. Oyuncularla çalışmayı ve Şükrü Saracoğlu Stadı’nda taraftarlarımızın önünde takımımıza liderlik etmeyi dört gözle bekliyorum. Bu yolculuğa başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Öte yandan sarı lacivertliler resmi internet sitesinden yeni teknik direktör Phillip Cocu için bir görsel de paylaştı. İşte Hollandalı teknik adam Cocu için paylaşılan o fotoğraf...



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal