Fenerbahçe, Chelsea'nin Genç Yıldızı Tammy Abraham'ı Listesine Aldı

Fenerbahçe forvet transferi için arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin yeni gözdesi bonservisi Chelsea'da olan 21 yaşındaki Nijerya asıllı İngiliz oyuncu Tammy Abraham oldu.

03.06.2019-12:48 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-12:43)

En az iki forvet transfer yapmayı düşünen Fenerbahçe, Vedat Muriç için Çaykur Rizespor'dan yanıt beklerken, diğer golcü için de soruşturmasını sürdürüyor.

Alman santrafor Max Kruse'ye senelik 1,9 milyon euro teklif yapıp 2+1 yıllık da mukavele yapmayı teklif eden Sarı-Lacivertliler, bu futbolcunun olmama ihtimaline karşılık rotasını bonservisi Chelsea'de olan, geçen sezon kiralık olarak Aston Villa'da forma giyen Tammy Abraham'a döndürdü.

KANATLARDA DA OYNAYABİLİYOR

21 yaşındaki Nijerya asıllı İngiliz oyuncu Abraham kanatlarda da oynayabiliyor. Boyunun 1.90 metre olması sebebiyle üstün hava hakimiyetine sahip olan bu golcü geçen sezon Aston Villa formasıyla Championship'te 37 karşılaşmada 25 gol atıp 3 de asist yaptı. Fenerbahçe, Victor Moses transferi sebebiyle yakın ilişki içerisinde olduğu Chelsea'ye, Tammy Abraham'ı kiralamak istediği söyledi. Görüşmelerin devam ettiği, bu oyuncu için son kararı Sarri'nin yerine gelecek gelecek teknik adamın vereceği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal