Fenerbahçe Çaykur Rizespor Deplasmanında! İşte ilk 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig’de ilk yarının son haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile mücadele edecek.

29.12.2019-18:17 - (Son Güncelleme: 29.12.2019-18:32) Fenerbahçe Çaykur Rizespor Deplasmanında! İşte ilk 11'ler

Ligde geçtiğimiz hafta Saraoğlunda derbi mücadelesinde Beşiktaş’ı 3-1 yenen sarı-lacivertliler, Çaykur Rizespor karşısında da mutlak galibiyet alarak devreye keyifli gitmek istiyor.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetimindeki Fenerbahçe’nin geride kalan 16 hafta sonunda 28 puanı bulunuyor. Geçen hafta Yeni Malatyaspor'u mağlup eden Çaykur Rizespor ise Fenerbahçe'yi eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

İLK 11'ler

Çaykur Rizespor: Gökhan, Orhan, Abarhoun, Talbi, Melnjak, Diomande, Abdullah, Boldrin, Vetrih, Umar Amini, Oğulcan Çağlayan

Fenerbahçe: Altay, Isla, Jaılson, Zanka, Dirar, Ozan, Gustavo, Deniz, Tolga, Kruse, Muriqi

37. RANDEVU

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor, Rize’de yapacakları maçla Süper Lig’de 37. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 36 karşılaşmanın 21’ini Fenerbahçe, 7’sini Çaykur Rizespor kazandı, 8 müsabaka ise berabere sona erdi. Fenerbahçe bu maçlarda rakip fileleri 71 kez havalandırdı, kalesinde ise 37 gole engel olamadı. Geçen sezonun ilk yarısında Rize’de yapılan maçı ev sahibi ekip 3-0 kazandı, ikinci devre İstanbul’da kazanan taraf 3-2’lik skorla Fenerbahçe oldu.

RİZE'DE OYNANAN MAÇLAR

Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor takımları yarın karşılaşacakları Rize’de daha önce 18 lig maçına çıktı. Rize’de konuk Fenerbahçe 8, ev sahibi Çaykur Rizespor 5 galibiyet aldı, 5 maç da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe 34, Çaykur Rizespor ise 22 gol attı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal