Fenerbahçe Bombayı Patlattı! Resmen Açıklandı

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden bir transferi daha bitirdiğini duyurdu.

19.07.2018-10:18 - (Son Güncelleme: 19.07.2018-10:19) Fenerbahçe Bombayı Patlattı! Resmen Açıklandı

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, NBA ekiplerinden Los Angeles Lakers’ta forma giyen Tyler Ennis ile anlaştığını duyurdu.

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, son olarak NBA takımlarından Los Angeles Lakers forması giyen oyun kurucu Tyler Ennis ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı lacivertlilerin resmi sitesinden yapılan açıklamada 1.91 boyundaki basketbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandığı belirtildi.

İşte Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan o açıklama:

“Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, son olarak NBA takımlarından Los Angeles Lakers forması giyen Kanadalı oyun kurucu Tyler Ennis ile 1+1 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardı.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımız, kadrosunu Los Angeles Lakers’ın başarılı oyun kurucusu Tyler Ennis ile güçlendirdi.

1.91 boyunda olan ve oyun kurucu pozisyonunda forma giyen başarılı oyuncu, yeni sezondan itibaren Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele edecek.

Oyuncumuza Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımımızda başarılar diliyoruz.”



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal