Fenerbahçe Bombayı Patlatıyor! Dünyaca Ünlü Yıldız Welbeck Geliyor!

Fenerbahçe'nin bonservisi elinde olan Danny Welbeck'e yıllık 4 milyon Euro'dan 3 senelik sözleşme önerdi.

29.07.2019-09:48 - (Son Güncelleme: 29.07.2019-09:42) Fenerbahçe Bombayı Patlatıyor! Dünyaca Ünlü Yıldız Welbeck Geliyor!

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadrosunu yavaş yavaş oturtmaya devam ediyor.. Vedat Muriç ve Max Kruse transferiyle forvet mevkisini güçlendiren sarı lacivertliler bir transfer daha yaparak bu mevkiyi çok sağlam bir hale getirmeyi planlıyor..

Sürpriz iddia İngiltere'nin The Sun gazetesinden geldi.. İddiaya göre, Fenerbahçe'nin bonservisi elinde olan İngiliz oyuncu Danny Welbeck için yıllık 4 milyon euro'dan 3 yıllık sözleşme önerdiği yazıldı. Yıldız oyuncuya ayrıca 3 yılda ödenmek üzere 3 milyon euroluk bir imza parası teklif edildiği iddia edildi..

Şu an için kulüpsüz durumda bulunan Welbeck geçtiğimiz sezon Arsenal forması giymişti.. Arsenal'e Manchester United'ten transfer olan İngiliz golcü milli takımda da forma giyiyor. 

Welbeck’in Fenerbahçe’den sonra Roma ve Lazio ile de görüştüğü ve benzer isteklerde bulunduğu için ortada kaldığını yazdı. Welbeck’in menajerliğini yapan abisinin bu takımlarla bir kez daha temas kurduğu iddia edildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal