Fenerbahçe Bombayı Dünyaca Ünlü Forvetle Patlatıyor!

Fenerbahçe’de Ali Koç’un başkan olmasının ardından gözler transfere çevrilirken, yeni başkanın ilk icraatı sportif direktörlüğe Damien Comolli’yi getirmek oldu. Deneyimli futbol adamının transfer listesindeki ilk hedefi ise sarı lacivertlileri çok heyecanlandıracak…

06.06.2018-12:15 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-14:06)

Fenerbahçe’nin yeni başkanı Ali Koç, göreve gelmesiyle birlikte ilk olarak takımın sportif direktörlüğüne Fransız futbol adamı Damien Comolli’yi getirdi.

Deneyimli futbol adamının listesinin ilk sırasında dünyaca ünlü bir golcünün olduğu öğrenildi. Comolli’nin listesinin ilk sırasında Arsenal forması giyen Fransız yıldız Alexandre Lacazette olduğu belirtildi. Comolli, yıldız futbolcuyu kiralık olarak kadroya katmak istiyor.

Arsenal’in yeni menajeri Unai Emery’nin geride kalan sezonda Lyon’dan 53 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen ancak beklenen performansı gösteremeyen yıldız oyuncunun yerine Valencia forması giyen Rodrigo’yu istediği öğrenildi.

Comolli’nin, sarı lacivertlilerin yeni hocasının açıklanmasının ardından Lacazette'i kiralık olarak kadroya katmak için çalışmalara başlayacağı gelen haberler arasında…

LACAZETTE'İN KARİYERİ

28 Mayıs 1991 tarihinde Fransa’nın Lyon şehrinde dünyaya gelen Alexandre Lacazette, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’de forma giyiyor.

Futbola Fransa’nın Olimpik Lyon altyapısında başlayan Alexandre Lacazette, profesyonelliğe de yine Lyon’da adım attı. İlk olarak 2009-2010 sezonunda A takım formasıyla Ligue 1’de bir karşılaşmada forma giyen Lacazette, sonraki sezon ligde 9 karşılaşmada şans buldu.

2011-2012 sezonuyla takımın ilk 11 oyuncularından biri olmayı başaran golcü oyuncu, sürekli olarak performansını yükselttiği Fransız ekibinin formasını 2016-2017 sezonu sonuna kadar giydi.

Yıldız futbolcu, 2017-2018 sezonu başında ise 53 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier Lig ekibi Arsenal’in yolunu tuttu. Londra ekibiyle toplam 39 karşılaşmada forma giyen Lacazette, bu karşılaşmalarda 17 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal