Fenerbahçe Bir Puana Razı Geldi

Fenerbahçe Süper Lig'de 12. hafta maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor'un sahasına konuk oldu. Olaylı karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

24.11.2019-18:24 - (Son Güncelleme: 24.11.2019-21:05)

 

Fenerbahçe Süper Lig'de 12. hafta maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıktı. Zirve mücadelesi yolunda iki ekip de golsüz eşitlikle sahadan ayrıldı. 

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

1' Maç Başladı

11' Yeni Malatyaspor rakip savunmayı eksik yakaladı. Orta alanda Zanka'dan harika sıyrılan Guilherme ceza sahasına girerken uygun durumda sağ ayağıyla vuruşunu yaptı fakat top az farkla yandan dışarı gitti.

24' Gökhan Töre rakip yarı alanın ilk metrelerinden serbest vuruşu kullandı ancak Chebake'den etkili bir kafa vuruşu gelmedi.

37' Sol kanatta rakibinden sıyrılan Sakıb kale sahasına ortaladı fakat Altay topu Jahovic'ten önce kontrol etmeyi başardı.

45+7 Fenerbahçe Emre Belözoğlu'yla kullandığı penaltı atışından yaralanamadı.BtcTurk Yeni Malatyaspor kalecisi Farnolle penaltıyı kurtardı.

57' Fenerbahçe rakibini eksik ve dengesiz yakaladı. Sağdan Dirar topu kale sahasına yolladı, Alper ve Fornolle'ü geçen topa uzak tarafta uygun durumda olanTolga vurdu fakat savunma topu çizgiden çıkardı. Dönen topa Hasan Ali vuruşunu yaptı ancak bu direk dibinde Farnolle topu kornere çelmeyi başardı.

79' Yeni Malatyaspor da ilk değişikliğini yapıyor. Mitchell Donald oyuna girerken Guilherme oyundan alınıyor.

82' Yeni Malatyaspor ikinci değişikliğini de yapıyor. Gökhan Töre yerine Moryke Fofana oyuna giriyor.

90' Maç bitti

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe 11'ler

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Mina, Robin, Mustafa, Chebake, Sakıb, Acquah, Gökhan Töre, Guilherme,Bifouma, Jahovic

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Zanka, Dirar, Emre, Gustavo, Hasan Ali, Ozan, Tolga, Moses, Alper

FENERBAHÇE'DE EKSİK ÇOK

Fenerbahçe Süper Lig'de 12. hafta maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Sarı-Lacivertliler’de Vedat Muriç ve Max Kruse sakatlıkları, İsla da cezası sebebiyle yoktu. Bu üç isme eldeki tek forvet Mevlüt Erdinç de eklendi.

Son idmanda ağrı hisseden Mevlüt’ün sol bacak alt adalesinde kısmi yırtık olduğu anlaşıldı. Teknik direktör Ersun Yanal’ın, forvette Moses’i oynatacağı ifade edildi. Malatya ise ön libero Acquah ile sol bek Erkan sakat, forvet Eren Tozlu ise cezası sebebiyle Fenerbahçe mücadelesinde sahaya çıkamayacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal