Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu!

Süper Lig'de 10. haftanın hakemleri açıklandı. 29 Kasım Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

25.11.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 25.11.2020-12:25) Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisinin Hakemi Belli Oldu!

Numanoğlu, bu sezon 'hakem' olarak 4 kez görev aldı. Göztepe - Denizlispor, Kayserispor - BB Erzurumspor, Galatasaray - Alanyaspor ve Trabzonspor - Kasımpaşa maçlarını yönetti. Numanoğlu, 30 Ekim tarihinden sonra ilk kez hakem olarak görev aldı. Tugay Kaan Numanoğlu'nun hakemlik kariyerinde yöneteceği ilk derbi olacak.

Tugay Kaan Numanoğlu'nun yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Süleyman Özay yapacak. 4. hakem olarak ise Turgut Doman görev alacak.

Tugay Kuan Numanoğlu Kimdir?

Tugay Kuan Numanoğlu, 1986 doğumludur ve 20 yaşından bu yana hakem olarak görev yapmaktadır. Eski futbolculardan Levent Numanoğlu'nun 2 erkek bir kız çocuğunun en büyüğüdür. 34 yaşındaki hakem, Ankara doğumlu. Tugay Kaan Numanoğlu, kardeşi Togayhan ile birlikte Malatya'da büyümüştür. Spora babasının teşvikleri sonrası Yalova'da amatör futbol oynayararak başlamıştır. Sonrasında hakem olmayı tercih etmiş ve hakemlik kariyerine adım atmıştır.

Tugay Kuan Numanoğlu Hangi Maçları Yönetti?

2006 yılından bu yana tam 14 yıldır çeşitli klasmanlarda hakemlik yapmıştır. İstanbul bölgesi üst klasman hakemidir. Özel bir şirkette yöneticilik yapmaktadır.

Tugay Kan Numanooğlu, bu sezon Süper Lig maçlarında orta hakem, VAR hakemi ve 4. hakem olarak başarılı yönetimleriyle dikkat çekmiştir. Numanoğlu, Galatasaray 'ın deplasmanda 2-0 kazandığı Başakşehir maçında orta hakem olarak düdük çalmıştır. Numanoğlu, Kadıköy'de Fenerbahçe'nin Trabzonspor'u 3-1 devirdiği mücadelede de 4. hakem olarak saha kenarında yer almıştır.

Tugay Kaan Numanoğlu Süper Lig'deki son görevini 8 Kasım'da almıştırdı. 34 yaşındaki hakem Kayserispor'un evinde Hatayspor'a 1-0 kaybettiği mücadelede VAR hakemi olarak Riva'da görev yapmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal