Fenerbahçe Beko'dan Bir Bomba Daha!

Gelecek sezona yeni kadro ile girecek olan Fenerbahçe Beko'da transfer harekatı bütün hızıyla sürüyor. Uzun rotasyonunda yeni yıldızları transfer eden sarı lacivertlilerden bu defa da guard hamlesi geldi.

14.07.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-17:10) Fenerbahçe Beko'dan Bir Bomba Daha!

ING Basketbol Süper Ligi kulüplerinden Fenerbahçe Beko, geçen sezon Kızılyıldız takımında oynayan Lorenzo Brown'ı radarına aldı. Eurohoops muhabiri Varlas Nikos'un yaptığı habere göre; Sarı- lacivertli kulüp, 29 yaşındaki Amerikalı oyun kurucuyu ile ciddi şekilde istiyor ve transfer her an gerçekleşebilir.

Brown, geçtiğimiz sezon Kızılyıldız ile mükemmel bir sezon geçirdi. Amerikalı yıldız EuroLeague'de maç başına 12.3 sayı, 3.3 ribaunt ve 4.6 asist ile sahada yer aldı. Bu transfer gelişmesi sonrası Fenerbahçe'nin basketbol şubesini bu hafta hareketli günler bekliyor.

Sarı- lacivertliler ilk olarak Igor Kokoskov'u başantrenör olarak getirmiş ve üstü üste transfer bombalarını patlatmıştı. Şu zamana kadar Fenerbahçe bünyesine Dyshawn Pierre, Edgaras Ulanovas, Johnathan Hamilton ve Danilo Barthel'i kattı.

Giden isimler ise Egehan Arna, Gigi Datome ve Derrick Williams oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal