Fenerbahçe Başkanlık Seçimi Ülker Stadı'nda Yapılacak

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 3 Haziran'daki Seçimli Olağan Kongre'nin Ülker Stadı'nda yapılacağını açıkladı.

12.04.2018-22:28 - (Son Güncelleme: 12.04.2018-22:20) Fenerbahçe Başkanlık Seçimi Ülker Stadı'nda Yapılacak

Fenerbahçe’de 3 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Seçimli Olağan Kongre’nin yeri belli oldu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongrenin Ülker Stadı’nda yapılacağını söyledi. Maltepe Titanik Otel’de kongre üyeleri ile bir araya gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Bu kongreyi statta gerçekleştireceğiz. Bu yönde karar aldık. Bu da Fenerbahçe'nin bir ilki olacaktır. Bundan sonraki kongreler de statta olacak. Çünkü oy kullanacak üye sayısı oldukça fazla…”

Yargıtay süreci ile alakalı bilgi veren Aziz Yıldırım “Yargıtay kararı netleşmedi. Hala ne olacağını bilmiyoruz. Endişeliyiz… Rahat değilim… Bu dava bitince hepimiz hukuk açısından temize çıkmış olacağız. Maddi ve manevi zararların mücadelesi başlayacak” dedi.

Başkanlık mücadelesindeki rakibi Ali Koç hakkında da açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım şunları kaydetti:

“Ali Bey iyi bir Fenerbahçelidir. Önemli olan 3 Temmuz’daki birlik ve beraberliğin sağlandığı bu camianın bölünmemesidir. Bölersek, Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü yok olmuş olur. Şahsım adıma, sosyal medyada veya başka bir yerde hiç kimse, kimseye, hiçbir adaya hakaret edemez. Kabul etmiyorum! Aynı şekilde şahsıma, arkadaşlarıma ve ailelerimize de yapılan hakaretleri kabul etmiyoruz. Biz politika yapmıyoruz, hiçbirimiz birbirimizi kırmayacağız. Saygı ve sevgi göstereceğiz.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal