Fenerbahçe Başkanı Koç Hakem Hataları Sebebiyle Basın Açıklaması Düzenleyecek

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün son maçlardaki hakem hataları ile ilgili 14 Şubat Perşembe günü basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı.

10.02.2019-14:22 - (Son Güncelleme: 10.02.2019-14:04) Fenerbahçe Başkanı Koç Hakem Hataları Sebebiyle Basın Açıklaması Düzenleyecek

Fenerbahçe, kulüp başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile son maçlardaki hakem hataları ile ilgili bir basın toplantısı düzenleyecek.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Kulübümüz, özellikle sezonun 2. yarısı itibarıyla futbol takımımızın oynadığı maçlarda, üst üste tekrar eden sistematik hakem 'hataları' ile ilgili 14 Şubat Perşembe saat 12.00'de, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bir basın toplantısı düzenleyecektir" ifadeleri kullanıldı.

KULÜPLER BİRLİĞİ BİLDİRİSİNDE KOÇ'UN DA İMZASI VARDI

Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray, hakem hatalarından dolayı isyan etmişti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un da aralarında bulunduğu ve Galatasaray dışındaki tüm Süper Lig ekiplerinin imzaladığı Kulüpler Birliği açıklamasında "Ligimizde her daim hakem hataları olmuştur ve olacaktır. Çünkü insanın var olduğu her yerde hata da işin bir parçasıdır. Dünyanın birçok liginde de hakemlerin performansına bağlı uygulamalar mevcuttur." ifadesi kullanılmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal