Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Transfer Çalışmaları Hakkında Açıklama Yaptı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transfer çalışmaların son sürat devam ettiğinin altını çizerek, açıklamalarda bulundu.

06.08.2019-20:10 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-20:00) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Transfer Çalışmaları Hakkında Açıklama Yaptı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulübün başladığı “Win Win” kampanyasında otomobil kazanan talihlilere hediyelerini verdiği organizasyon sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN KOÇ AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERE YER VERDİ:

"Transfer bitmeden hiçbir açıklama yapmıyoruz. Şimdiye kadar transferler yaptık, daha da transfer yapacağımızı divan kurulunda söylemiştim. Bizim yapacağımız transferler 2 Eylül'e kadar devam edecek, vaktimiz var. Sezon başlamadan tüm transferlerimizin bitmeyeceği de kesin. Audi Cup veya hazırlık kampında aldığımız sonuçlar transfer sürecimizi hiçbir şekilde etkilemeyecektir. Biz çalışmalarımızı yaptık. Sportif direktörümüz, teknik heyetimiz, yönetimimiz harıl harıl çalışıyoruz. 3 transfer daha kesin yapacağız. 6 numara ve iki stoper için uğraşıyoruz. Hocamız isterse bir transfer daha olabilir. Financial Fair Play kıskacında olduğumuz için adımları da daha dikkatli atmamız gerekiyor".

VOLKAN DEMİREL İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI:

"Volkan'la ilgili karara varınca açıklama yaparız. O konunun yeri burası değil" şeklinde konuştu. Lig fikstürü hakkında sorulan soruya ise Koç, "Fikstürümüz enteresan. 6 haftada en zor maçları oynuyoruz. Tam kadro olmadığımız ve uyum süreci geçirmemiz gerektiği için bu maçlar zor da geçebilir, tabii ama bu maçları ilk haftalardan bitirmek de avantajımıza olabilir. Hep birlikte bakalım, göreceğiz" yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal