Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Cocu Baş Sorumlu Olarak Bedelini Ödemiştir

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Semih Özsoy, Hollandalı teknik adam Phillip Cocu'nun görevine son verilmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

29.10.2018-10:26 - (Son Güncelleme: 29.10.2018-10:23) Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: Cocu Baş Sorumlu Olarak Bedelini Ödemiştir

Sarı lacivertli ekibin Başkan Vekili Semih Özsoy, Phillip Cocu ile yolların ayrılmasına ilişkin kısa bir açıklamada bulunurken; "Bu performans ve oyun ne taraftara ne de takıma yakışır. Böyle gitmeyeceği Ankaragücü mağlubiyetiyle iyice belgelenmiş oldu. Bu sonuçtan sonra yönetim kurulumuzun kararı bu şekilde oldu. Kendisiyle görüşmemizin ardından yolları ayırdık. Bazı futbolcuların performansı Fenerbahçe'ye yakışacak seviyede değil. Taraftarın tepkisi de kararımızda büyük etken olmuştur. Oynamayan futbolcuların performansı da sayın Cocu'nun ayrılığında etkili olmuştur. Cocu, bu konuda baş sorumlu olarak bedelini ödemiştir." şeklinde konuştu.

"Şu anda bir husus var ki, daha önce bu konuya ilişkin konuşmadık." diyen Özsoy, "Karşılaşmadaki hakem hataları... Özellikle durum 0-0'ken Skrtel'in pozisyonu, ikili mücadelelerde çalınmayan düdükler değerlendirilmeli. Bu durum da bizim açımızdan bardağı taşıran başka bir damla oldu. Bunların hiçbiri yenilginin mazereti olamaz. Oyuncular da bundan nasibini almalı, kendilerine çeki düzen vermeli. Bu gelişen durumlar sonucu aldığımız karar neticesinde hocamızla yollarımızı ayırdık. Hocamıza ilişkin alacağımız kararları en kısa zamanda sizlere duyuracağız." ifadelerini kullandı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal