'Fenerbahçe Artık Başarısızlığa Dayanamaz'

Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, gündemle alakalı önemli açıklamalar yaptı.

16.04.2020-10:11 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-10:01) 'Fenerbahçe Artık Başarısızlığa Dayanamaz'
Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Ali Şen, gündemle alakalı önemli açıklamalar yaptı.

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'yi baştan sona değerlendiren eski başkan Ali Şen'in açıklamaları şu şekilde:

"Kulübün mali durumunda nefes almak için Ali Koç parasını hibe etti. Bunların karşısında ‘Ali Bey, başarılı olamadın’ demek doğru değil. Desteğin sürmesi lazım. İşler kötüye gidiyor, kabul ediyorum. Ali Bey, yeni bir yönetim kurulu oluşturmalı."

"Teknik direktör bulmak için bu kadar vakit harcamamalı. F.Bahçe Başkanı, antrenörü gidip alır. Ben dünya ve Avrupa şampiyonu hoca getirdim. Fenerbahçe artık başarısızlığa dayanamaz."

"8 maç mutlaka oynanmalı. Almanlar’ın dediği, ‘İngiliz haftası’ yani çarşamba-pazar maçlarına gerek yok. 15 hafta olsa tamam da 8 hafta büyük zaman değil. UEFA da buna kesin ‘evet’ der. Fenerbahçelilerin matematiği iyidir. 8 maçta 24 puanı buluruz."

"Corona virüse yakalanan Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve Rüştü’yü aradım ‘geçmiş olsun’ dedim. Fatih, benim çok sevdiğim bir insandır. 1976’da TFF’de İkinci Başkan iken benim futbolcumdu. Düzgün bir adamdır. Rüştü benim evladım zaten."

"Avrupa'dan hakemler bizim maçları yönetirse kıyamet kopar. Avrupa’dakilerin bizimkilerden aşağı kalır yanı yok. Zekeriya Alp hepimizin dostu. Tecrübeli ve dürüst bir insan. Hakemlerimiz artık eğitimli. Yabancı hakem taraftarı olmadım hiçbir zaman."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal