Fenerbahçe Ariedo Braida ile Temasa Geçti

İtalyan basını, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un sportif direktör Ariedo Braida ile iletişime geçtiği iddia edildi. FIFA menajeri Marko Kirdemir konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.

04.04.2020-17:45 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-17:41) Fenerbahçe Ariedo Braida ile Temasa Geçti

İtalyan basını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, iki hafta önce Ariedo Braida ile iletişime geçtiğini iddia etti. Braida, sırasıyla Monza, sonrasında Milan ve en sonra da Barcelona'da sportif direktör görevi yaptı. Katalan devinde bir ara izleme ekibini de yönetti. Deneyimli hoca, geçen sene Barcelona'dan gitti. FIFA menajeri Marko Kirdemir, yaptığı açıklamada; Fenerbahçe'nin sportif direktör arayışıyla alakalı önemli açıklamalar yaptı.

BRAİDA SÜRE İSTEDİ

Fenerbahçe idarecilerinin deneyimli futbol insanıyla görüştüğünü ifade eden Kırdemir, ''Benim bildiğim kadarıyla 2 hafta önce Fenerbahçe yöneticileri iletişime geçmişler. Sportif direktörlük teklif edilmiş. Bana gelen habere göre Braida ise kendilerinden süre istemiş. Kararını daha sonra vermek üzere telefonu kapatmış. 2 hafta geçti aradan, düşünüyordur teklifi. Kabul eder mi etmez mi bilmem. Braida 73 yaşında ve artık enerjisi kalmamış birisi. Bence Fenerbahçe'ye 73 yaşında, enerjisi kalmamış ve Barcelona'da da hiçbir yararı olmamış ve demode olmuş bir sportif direktörün olmaması lazım. İlla ki bir yabancı sportif direktör olacaksa daha genç ve dinamik, Türkiye'yi ve Avrupa'yı tanıyan bir kişi alınması lazım.'' değerlendirmesini yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal