Fenerbahçe Aradığı Golcüyü Buldu!

Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarına start verirken forvet transferi konusunda aradığı ismi Ukrayna’da buldu. Sarı lacivertli ekip Shakhtar Donetsk forması giyen Facundo Ferreyra için teklife hazırlanıyor.

19.04.2018-09:52 - (Son Güncelleme: 19.04.2018-09:25) Fenerbahçe Aradığı Golcüyü Buldu!

Fenerbahçe, bir yandan şampiyonluk mücadelesi verirken diğer yandan da önümüzdeki sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı.

Sarı lacivertli yönetim, Ukrayna ekiplerinden Shakhtar Donetsk’te oynayan golcü oyuncu Facundo Ferreyra için Ukrayna’da menajeri ile masaya oturacak. Sarı-Lacivertli yönetimin, transferi bitirmekte kararlı olduğu öğrenildi.

Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'te sergilediği oyunla Beşiktaş, Galatasaray ve Avrupa'nın dev takımlarının da transfer listesinde bulunan Arjantinli oyuncu Facundo Ferreyra konusunda sarı lacivertli idarecilerin kararlı olduğu belirtildi. Ferreyra transferini sonlandırmak için Fenerbahçeli idarecilerin kısa süre içerisinde Ukrayna'ya giderek oyuncunun menajeriyle anlaşma zemini arayacağı  öğrenildi. Fenerbahçe’nin bu görüşmede Arjantinli golcünün taleplerini öğreneceği ve bu talepler doğrultusunda karar vereceği öğrenildi. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın da Facunda Ferreyra’nın transfer edilmesine sıcak baktığı bildirildi.

30 MAYIS’TA SERBEST KALACAK

Sarı lacivertli ekibin transfer etmek istediği Arjartinli golcü Facundo Ferreyra'nın kulübü Shakhtar Donetsk ile olan kontratı 30 Mayıs'ta sona eriyor. Fenerbahçe, 27 yaşındaki golcü oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek.

Facundo Ferreyra bu sezon Ukrayna Premier Ligi’nde oynadığı 22 karşılaşmada 17 kez gol sevinci yaşarken 2 de asist yaptı. Arjantinli golcü Şampiyonlar Ligi’nde ise çıktığı 8 maçta 3 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal