Fenerbahçe Aboubakar İçin Tekrardan Düğmeye Bastı

Sezon sonu Soldado ile yollarını ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, Vincent Aboubakar için harekete geçi. Sarı-lacivertliler görüşmelere başlıyor.

10.05.2019-11:40 - (Son Güncelleme: 10.05.2019-10:58)

Yeni sezonda takımdan bazı isimlerle yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe, oyuncularının boşluğunu doldurmak içinde çalışmalarına başladı. Bu sezon transferlerden umduğunu bulamayan sarı-lacivertliler, yeni sezonda hata yapmamak için gözünü dört açtı.

FENERBAHÇE KOLLARI SIVADI

Gelecek sezonda forvet hattında büyük değişiklikler yapmayı planlayan Fenerbahçe yönetimi, listesinde yer alan Beşiktaş'ın eski yıldızı Vincent Aboubakar için yeniden düğmeye bastı. Sezon başında da Kamerunlu futbolcu ile temas kuran ve sonuç alamayan yönetim, tekrardan Porto ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Porto'da bu sezon geçirdiği ağır sakalık nedeniyle fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki futbolcuyu yönetim kiralamak istiyor. 2016-2017 yılları arasın Beşiktaş forması giyen yıldız futbolcu attığı 12 golle o yıl alınan şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Fenerbahçe’nin en kısa zamanda Portekiz kulübü ile görüşmelere başlaması bekleniyor.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal