Fenerbahçe 15’lik Yıldıza İmzayı Attırdı!

Fenerbahçe, sarı lacivertli ekibin altyapısında forma giyen 15 yaşındaki Gürol Demirezen ile profesyonel kontrat imzaladı.

01.11.2018-16:14 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-16:14) Fenerbahçe 15’lik Yıldıza İmzayı Attırdı!

Fenerbahçe, 15 yaşındaki altyapı oyuncusu Gürol Demirezen'le 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı.

Genç oyuncu için gerçekleştirilen imza törenine Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli ve Futbol Altyapı Teknik Koordinatörü David Badia Cequer de katıldı.

İmza töreninin ardından FBTV'ye konuşan Gürol Demirezen, çok mutlu olduğunu belirterek, "Her şey güzeldi, şimdi çok daha güzel oldu. Daha fazla çalışarak, üstüne koyacağım. Bana duyulan bu güveni boşa çıkarmayacağım. A Takım formasını giymek için henüz erken ancak oraya gidebilmek adına her şeyi yapacağım." ifadelerini kullandı.

Futbol Altyapı Teknik Koordinatörü David Badia Cequer ise genç oyuncu Gürol ile profesyonel sözleşme imzalanmasından ötürü çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Gürol Demirezen, çok potansiyeli olan bir futbolcu. Kendisi, altyapıdan daha çok oyuncu çıkaracağımızın da göstergesi. Hala önünde geçmesi gereken uzun bir yol var. Gerekli disiplin, çalışma ve çabayla Fenerbahçe forması giyebileceğini düşünüyoruz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal