Felipe Melo'dan Son Dakika Türkiye Ziyareti Açıklamaları!.

Bir zamanlar Galatasaray'ın gözdesi olan Felipe Melo Türk Telekom Stadyumu'nda yer alan kulüp müzesine ziyaret etti ve ziyaret esnasında GS TV'nin sorularına cevap verdi. Süper Lig'de oynadığı günlerle alakalı flash yorumlar yaptı...

17.12.2019-14:18 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-14:19) Felipe Melo'dan Son Dakika Türkiye Ziyareti Açıklamaları!.

Galatasaray'ın efsane oyuncularından Felipe Melo, Galatasaray müzesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında GS TV'nin sorularını cevaplayan Melo, flash yorumlarda bulundu.

Melo’nun Açıklamaları Şöyle Oldu;

"İNANILMAZ DUYGULANDIM"

"Yeniden Türkiye'ye gelmek, İstanbul'da bulunmak muhteşem bir duygu. İnanılmaz duygulandım. Türkiye'ye geldiğim ilk günden bu zamana kadar bana duyulan sevgi, inanın yalnızca Galatasaray taraftarı değil, Türklerin gösterdiği ilgi beni inanılmaz duygulandırdı ve mutlu etti."

"Bugün Galatasaray Müzesi'ne geldik. Müzeye baktığınızda Galatasaray kulübü gibi galibiyetlere alışık ve tarihi zaferlerle dolu olan bir kulübün müzesine gelmek, beni ve ailemi çok mutlu etti. Bu dev tarihte, bu mühim zaferlerde şahsımında bir payı var. Bu sebeple çok mutlu ve gururluyum.".

"Fenerbahçe Stadı Bizim İçin Bir Şölen Yeriydi"

"Fenerbahçe'nin stadyumunda şampiyonluğu yaşadığımız karşılaşma bizim için çok muhim bir zaferdi. Sonuç olarak Fenerbahçe en ciddi rakiplerimizden biri, onların stadına gidip kupa kaldırıyorsunuz. Fenerbahçe taraftarının önünde kupa kaldırıyorsunuz. Futbol kariyerimin en ciddi ve önemli anlarından"

Fatih Terim’i Baba Olarak Kabul Ediyorum

"İmparator benim için çok fazla önemli bir insan. Futbol piyasasında Fatih Terim’i bir baba olarak kabul ediyorum, onu Baba olarak değerlendiriyorum.

"Bundan Sonra Bir Galatasaray Taraftarıyım"

"Ben bundan sonra bir Galatasaray taraftarıyım. Belki burada top koşturmuyorum fakat kulüple ilişkim hala devam ediyor. Bütün haberleri, karşılaşmaları, maç sonuçlarını takip ediyorum. Sosyal medya ile gündemi takip ediyorum. Kendi maçımla aynı saatte değilse ve zamanım olursa maçları kaçırmadan izliyorum."

"Galatasaray’ın yaşamımda çok çok önemli bir alanı var. Önemli takımlarda oynadım: Inter, Juventus, Fiorentina... Ama Galatasaray’da kazandığım zaferler, kupalar, taraftarın gösterdiği ilgi ve alaka çok başka. Bu takımın bendeki yeri de bu sebeple bambaşka. Galatasaray'la benim aramda çok özel bir bağ var. Ben de artık Galatasaray taraftarlarından birisiyim, ben de bir Galatasaraylıyım."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal