Felipe Melo: 'Benden Nefret Ediyorlar'

Galatasaray'ın eski efsane oyuncusu Felipe Melo, Türkiye'deki futbol tutkusundan bahsetti.

30.03.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-09:50) Felipe Melo: 'Benden Nefret Ediyorlar'
Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasına girmeyi başarmış olan Felipe Melo, TYC Sports'a açıklamalarda bulundu.

Deneyimli orta saha futbolcusu, "Futbolcuların çok kazandığı doğru. Ancak şöyle bir durum var. Ne kadar çok kazanırsanız, o kadar çok harcarsınız. Mesela çocuklarımın okulları çok pahalı. Ama birçok insana da yardım ediyorum. Bunları tabii ki kamuoyuyla paylaşmıyorum" ifadelerini kullandı.

"BENDEN NEFRET EDİYORLAR"

Takımından ayrılmadığını söyleyen Melo, "Palmeiras'ta mutluyum ve burada kalmayı düşünüyorum. Yine de ne olacağını bilemezsiniz. River Plate büyük bir takım ancak orada beni sevdiklerini düşünmüyorum! Birçok takım taraftarının da beni sevdiğini düşünmüyorum (gülüyor). Aynı zamanda Arjantin'de sevdiğim takımın River değil Boca olduğunu söyleyebilirim. Bugüne kadar hep sevdiğim takımlarda oynadım. Rakipler de benden nefret etti" dedi.

"BEŞİKTAŞ'LILAR BANA BIÇAK FIRLATTI"

Sambacıya, Türkiye'de Galatasaray'da yer aldığı zamanlar da soruldu. Melo şu cevapları verdi:

"Türkiye'de futbolla ilgili başka bir delilik seviyesi yaşanıyor. Onları seviyorum çünkü benim gibi deliler! Bir Beşiktaş derbisinde bana bıçak fırlatmışlardı. Ayrıca bozuk para yağmurlarını da hatırlıyorum. Kafanızı kaldıramazdınız. Yine de dediğim gibi Türkiye'yi ve Galatasaray'ı gerçekten çok seviyorum."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal