Felipe Melo: 'Arkadaşlarımın Yüzde 95'i Öldü'

Galatasaray'ın eski yıldız oyuncusu Felipe Melo Arjantin medyasından Clarin'e bir konuşma yaptı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

07.03.2020-08:55 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-10:55) Felipe Melo: 'Arkadaşlarımın Yüzde 95'i Öldü'
Arjantin futbol dünyasıyla alakalı düşüncelerini ve tarzının bir Arjantinli'ye benzetilmesinden bahseden Melo "Aslında bu, ruhunu sahada bırakmakla ilgili... Brezilya futbolu samba'dır. Tiki-taka'dır. Bu yüzden bana Arjantinli diyorlar ama ben Brezilyalıyım. Ülkemi seviyorum. " ifadelerini kullandı.

Messi'nin eşi olmayan bir oyuncu olduğunu vurgulayan yetenekli futbolcu, "Brezilya Mill Takımı'ndayken onu tutmak için takım arkadaşlarımızla konuşurduk. Onu yakalamak çok zordu. Sürekli itmek, fiziksel olarak müdahale etmek ve ona saldırmanız gerekir." ifadelerini kullandı.

"Yüzde 95'i öldü"

Brezilya'da gördüğü zor koşullar ve favela'lardan konuşan Melo, "Bazen antrenman dönüşünde bir arkadaşımın vurulduğunu öğrenirdim. Favela'lardaki arkadaşlarımın yüzde 95'i artık yoklar. Öldüler. Bir yol seçtiler. Oradan çıkmayı başaranlar ise yüzde 5. Çalıştılar ve hayatlarını kazandılar." dedi.

"Saha içinde ve dışında aynıyım"

Saha içersindeki gerginliği sorulan Brezilyalı futbolcu, "Açıkçası saha içi ve dışında aynıyım. Tabii ki dışarıda daha sakinim ama futbol bir iş. Burada para kazanıyoruz. Juventus, Galatasaray, Inter ve Palmeiras bana futbol oynamam için maaş verdiler. Evimin masraflarını ödediler. Bu yüzden ciddi olmak zorundayız. Bunun şakası yok. Saha içinde kazanmamız isteniyorsa bunun için mücadele ederim sonuna kadar." yorumunu yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal