Feghouli Kararını Verdi! Galatasaray’dan Ayrılıyor Mu?

Bu sezon Galatasaray’da yeterince forma şansı bulamayan Sofiane Feghouli, sarı kırmızılı takımdaki geleceği hakkında kararını verdi.

22.09.2018-17:42 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-17:39) Feghouli Kararını Verdi! Galatasaray’dan Ayrılıyor Mu?

Son olarak Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Lokomotiv Moskova karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Sofiane Feghouli, Galatasaray'dan ayrılmayı düşünmüyor. 

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de yalnızca 17 dakika süre alan ve Fatih Terim'in Lokomotiv Moskova mücadelesi kadrosuna da almadığı Cezayirli kanat oyuncusu, sarı kırmızılı ekipten ayrılmayı düşünmüyor.

29 yaşındaki yıldızın "Galatasaray'ı seviyorum ve takımda kalmak istiyorum. Katar ya da Suudi Arabistan'da oynamak için yaşım çok genç. Eğer Galatasaray’dan ayrılırsam Avrupa'da kalacağım" dediği öğrenildi.

Cezayirli oyuncu, 2017 yazında 4,25 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiltere Premier Lig’in West Ham United ekibinden Galatasaray'a transfer olmuştu.

Deneyimli orta saha, sarı kırmızılı formayla oynadığı 34 karşılaşmada 7 gol ve 10 asistlik bir performans ortaya koydu. Feghouli, bu sezon Galatasaray'ın oynadığı 7 resmi müsabakada yalnızca 107 dakika süre aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal