Feghouli, Fenerbahçe Zaferini Anlattı!

Galatasaray'ın Kadıköy'de 20 sene sonra Fenerbahçe'yi yendiği karşılaşmayla alakalı açıklama yapan Sofiane Feghouli, "Fenerbahçe'ye futbol dersi verdik" ifadesini kullandı.

30.04.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 30.04.2020-11:20) Feghouli, Fenerbahçe Zaferini Anlattı!

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle liglerin durdurulmasının sonrasında antrenmanlarını da ileri tarihe alan Galatasaray'da Sofiane Feghouli, idmanlarını evinde devam ettiriyor.

Geçtiğimiz gün açıklama yapan Cezayirli yıldız, sarı- kırmızılıların Kadıköy'de 20 sene sonra elde ettiği zaferden bahsetti.

'FENERBAHÇE'YE FUTBOL DERSİ VERDİK'

Fenerbahçe'ye futbol dersi verdiklerini ifade eden Feghouli, konuşmasında şunları söyledi:

"Geçen sene oynadığımız ve 1-1 biten Fenerbahçe maçını kazanmamız gerekiyordu, ancak açıkça verilen adaletsiz kararlardan dolayı bu olmadı. Bu sene oynadığımız maçta daha fazlasını yapmamız gerektiğini biliyorduk. Tüm oyuncular ve teknik ekip olarak olabilecek tüm senaryolara göre hazırlık yaptık. Onların penaltısından sonra bile güvenimizi kaybetmedik. Başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledik. Futbol dersi verdik ve psikolojik savaşı kazandık. Kendi tarafımızda daha dikkatli ve verimli olsaydık, fark çok daha fazla olabilirdi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal