Federasyonla Takımlar Arasında 'Oynatırız' Gerginliği!

Norveç Futbol Federasyonu ile Alman takımlar arasında koronavirüs gerginliği yaşanıyor. Leipzig ve Borissia Dortmund milli arada koronavirüs olmayan ama karantinada olan futbolcularının testlerinin negatif çıkması durumunda oynatacağını söylerken Norveç Futbol Federasyon'u duruma karşı çıkıyor.

17.11.2020-15:35 - (Son Güncelleme: 17.11.2020-15:31) Federasyonla Takımlar Arasında 'Oynatırız' Gerginliği!

Norveç Milli Takım kampında Omar Elabdellaoui'nin koronavirüsü testinin pozitif çıkmasının ardından karantinaya alınan takımda yer alan Alexander Sörloth, Leipzig ile Norveç Futbol Federasyon'u arasından gerilime neden oldu. Benzer durum Borussia Dortmund'da oynayan Erling Haaland da yaşanıyor.

Norveç A Milli Futbol Takımı’nın Romanya ve Avusturya ile oynayacağı maçlar öncesi yapılan corona virüsü testleri sonrası Galatasaray’da oynayan Omar Elabdellaoui’nin testi pozitif çıkmıştı. Norveç Futbol Federasyonu’nun, tüm takımı karantinaya alıp, ülkeden çıkmasına izin vermemesi nedeniyle Norveç, deplasmandaki Romanya maçına çıkamamıştı.

Norveç Futbol Federasyonu yetkilileri, Borussia Dortmund’da oynayan Erling Haaland ve Leipzig’de forma giyen Alexander Sörloth’un Almanya’da 10 günlük karantina süresine devam etmeleri halinde ülkeden çıkmalarına izin verileceğini duyurdu. Karantinada kalmaları halinde, Sörloth ve Haaland’ın bir sonrası Bundesliga maçında oynayamayacak olmalarına Dortmund ve Leipzig’ten itiraz geldi. Dortmund ve Leipzig, iki yıldızın testleri negatif çıkması halinde maçta oynatacakları konusunda ısrar etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal