Fatih Terim'in Trabzonspor Maçı Planı Belli Oldu

Pazar günü Trabzonspor'la kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da ilk 11 ve oyun planı hemen hemen belli oldu.

02.07.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 02.07.2020-15:35) Fatih Terim'in Trabzonspor Maçı Planı Belli Oldu

Süper Lig'de Pazar günü Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da tüm hesaplar 3 puan üzerine yapılıyor.

TRABZONSPOR KARŞISINDA PAS OYUNU

Teknik direktör Fatih Terim, dev maçta planını pas oyunu üzerine kurmayı hedefliyor. Başakşehir karşısında pasa dayalı bir futbolla oyunun kontrolünün alınması sebebiyle Terim, bu oyun anlayışını Trabzon maçında da en büyük kozları olarak görüyor. Sarı- Kırmızılılar'ın pasa dayalı oyun anlayışında Fildişili orta saha oyuncusu Jean-Micheal Seri yine en büyük rolü üstlenecek.

MARCAO DONK'LA BERABER OYNAYACAK

Sakatlığı sebebiyle son 3 lig maçında forma giyemeyen Galatasaraylı Marcao'nun Trabzonspor maçına yetişme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi. Brezilyalı oyuncunun yokluğunda savunmada büyük bir sıkıntı çeken Sarı-Kırmızılılar'da Marcao'nun dönüş ihtimali sevinç yarattı. Marcao'nun Pazar gününe yetişmesi halinde savunmanın göbeğinde Donk'la birlikte oynaması bekleniyor. Galatasaray, Brezilyalı oyuncunun forma giymediği Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Başakşehir maçlarında toplamda 7 puan kaybederek şampiyonluk yarışında ağır bir yara almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal